Werk hovenier

Voor werk als hovenier bent u bij Green Personeelsdiensten aan het juiste adres. Wanneer u een baan als hovenier zoekt zijn wij de specialist waar u terecht kunt. Wij brengen u in contact met opdrachtgevers die op zoek zijn naar u. Dit doen wij op een nauwkeurige manier en we hebben vacatures openstaan op elk niveau.

Meer weten? Neem contact met ons op

Hoe werkt het?

De eerste stap is een persoonlijk gesprek met u om te kijken wat we precies voor u kunnen doen. Wanneer u contact met ons opneemt plannen we direct een afspraak met u in. We willen graag dat u het beste uit uzelf kunt halen en daarom kijken we naar de volgende punten:

  • Opleiding
  • Werkervaring
  • Kennis
  • Vaardigheden
  • Competenties

Vervolgens nemen we een kijkje in ons bestand en beslissen we welke opdrachtgever en functie het beste bij u past. Ons netwerk is erg breed en dat maakt de mogelijkheden groot.

Werk als hovenier aanbieden

Bent u op zoek naar hoveniers die u kan gebruiken in uw organisatie of bedrijf? Als opdrachtgever bieden wij u verschillende kandidaten die willen werken als hovenier. Ons aanbod is erg groot, waardoor er altijd wel een geschikte kandidaat te vinden is voor uw organisatie. We kijken goed naar uw wensen en behoeften, zodat we de beste kandidaat voor u vinden. Diverse bijeenkomsten worden door ons verzorgd om u op de hoogte te houden wat betreft de ontwikkelingen in regelgeving in relatie tot personeel.

Payrolling

Wij werken met een nieuwe manier van payrolling die de oplossing is voor de personeelskosten: GreenRoll. Deze manier zorgt voor een betere marge voor uw bedrijf en een betere risicospreiding. Door middel van cijfers en voorbeelden laten we u zien wanneer GreenRoll voor u geld gaat opleveren.

Werk als hovenier vinden

Green Personeelsdiensten helpt u graag met het vinden van het een geschikte hoveniersbaan. We raden u aan eens contact met ons op te nemen. We bemiddelen graag tussen opdrachtgevers en werknemers in de groene sector.