Banner
  • Home
  • Voor werkgevers

Werkgevers

Kwaliteit en een langdurige relatie

Ben je eigenaar of manager van een hoveniers- of groenvoorzieningsbedrijf en op zoek naar het juiste personeel? Dan gaan wij op zoek naar de beste kandidaten. We zijn oprecht betrokken bij jouw bedrijf of organisatie. Daardoor vinden wij de kandidaat die het beste past bij jouw wensen en behoeften.

We bemiddelen in personeel voor verschillende projecten in het groen. Onze focus ligt op bemiddeling voor de langere termijn. Wij bieden beide partijen graag zekerheid en stabiliteit.

Scholing voor een nóg betere match

Ook verzorgen we opleidingen, cursussen en begeleiding voor de kandidaten. Daarvoor werken we samen met diverse scholen en opleidingsinstituten, ook voor bijvoorbeeld zij-instromers. Ze leren via ons bijvoorbeeld omgaan met de motorkettingzaag, de bosmaaier en halen hun e-rijbewijs, VCA en BHV. Ook een BBL-opleiding of VHG-brancheopleiding behoort tot de mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat het profiel van onze kandidaten nog beter aansluit op jouw vraag.

Of je nu een leerling-, medewerker-, assistent-, allround hovenier/groenvoorziener of iemand voor een kaderfunctie zoekt ─ voor al het personeel op elk niveau kun je bij ons terecht.

Persoonlijk adviesgesprek

Wil je informatie over de ontwikkelingen in de regelgeving over het inhuren van personeel of de verschillende mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij denken mee met al je personeelsvraagstukken. 

Diensten

Uitzenden en detacheren

Bij uitzenden en detacheren via Green Personeelsdiensten maak je optimaal gebruik van de flexibiliteit die de NBBU-fasen bieden. Wij bieden u 4 jaar flexibiliteit in contracten in een vorm van uitzenden of detacheren voordat er een vast contract aangeboden kan worden.

Werving en selectie 

We nemen de werving en selectie van je personeel graag voor onze rekening. Op basis van het door jullie omschreven profiel stellen we een aantal kandidaten voor. Op basis van onze selectie kiezen jullie de kandidaat die het beste bij jullie past en jullie bieden hem of haar een tijdelijk of vast contract. Wij vragen eenmalig een fee voor onze bemiddeling.  

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.