Werknemers

Zonder jou zou Green Personeelsdiensten niet bestaan. Daarom zijn we zuinig op jou en je (toekomstige) collega’s en gaan we voor goed werkgeverschap. En dat vertaalt zich in persoonlijk contact, een (vast) contract en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat kan je van ons verwachten

  • Salaris volgens de hoveniers cao
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Het jaarurenmodel voor meer financiële zekerheid
  • Een kerstpakket en kerstborrel
  • Het volgen van cursussen of opleidingen

Wat is het jaarurenmodel?

Dit model gaat uit van 1930 te werken uren in een jaar, bij een 37-urige werkweek. Werk je in de piekperiode meer, dan spaar je die uren op voor een rustigere periode (waarin je minder dan 37 uur per week werkt). Zo krijg je in de winterperiode hetzelfde salaris uitbetaald.

Heb je te weinig uren opgebouwd om de rustige wintermaanden te compenseren, dan helpen we je met het zoeken naar een passende oplossing.

Betaling volgens de hoveniers cao is gunstig

Green Personeelsdiensten betaalt volgens de hoveniers cao, terwijl andere uitzendbureaus de uitzend-cao hanteren. En dat merk ik in mijn portemonnee. Een ander voordeel is dat ik tvt-uren opbouw, voor de momenten waarop we niet kunnen werken. Bij slecht weer bijvoorbeeld. Verder onderscheidt Green Personeelsdiensten zich door het persoonlijke contact en de prettige samenwerking.

Maar geld alleen maakt niet gelukkig

Daarom zoeken we samen met jou naar je droombaan bij een opdrachtgever die bij je past op basis van je kennis, vaardigheden en wensen. De uiteindelijke keuze maken we samen met jou. Je krijgt bij ons volop de mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen. En we zijn er ook als je ons nodig hebt voor bijvoorbeeld een werkgeversverklaring voor je hypotheek of voor uitleg over je loonstrook of de cao.

Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op. Zijn er momenteel geen passende vacatures? Ook dan ben je van harte welkom om over je wensen in het groen te praten. Wij bemiddelen voor vacatures op elk niveau, we hebben een uitgebreid netwerk in de groene sector en we denken graag met je mee.