Werk groenvoorziening

Op onze website vindt u vacatures in Gelderland, Noord Brabant en Overijssel. Wij zijn actief in verschillende vakgebieden voor hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. Wij gaan uiterst zorgvuldig, professioneel en deskundig te werk. U kunt bij ons vertrouwen op een goede samenwerking waarbij u centraal staat.

Meer weten? Neem contact met ons op

Hoe gaan wij te werk?

De eerste stap is een persoonlijk gesprek met u om te kijken wat we precies voor u kunnen doen. Wanneer u contact met ons opneemt plannen we direct een afspraak met u in. We willen graag dat u het beste uit uzelf kunt halen en daarom kijken we naar de volgende punten:

  • Opleiding
  • Werkervaring
  • Kennis
  • Vaardigheden
  • Competenties

We nemen een kijkje in ons bestand en beslissen welke opdrachtgever en functie het beste bij u past. Ons netwerk is erg breed en dat maakt de mogelijkheden groot. Wij zijn specialist in de hoveniers- en groenvoorzieningssector. Wanneer u een kijkje neemt bij onze vacatures ziet u direct of er een geschikte baan voor u bij zit in ons bestand. Mocht u op het eerste gezicht nog niets kunnen vinden, dan kunt u altijd eens contact met ons opnemen.

Onze kenmerken

Green Personeelsdiensten helpt u bij het vinden van werk in de groenvoorziening. We zijn specialist in het uitzenden van hoveniers en groenvoorzieners op elk niveau. Zowel opdrachtgevers als werknemers kunnen bij ons terecht voor bemiddeling. Voor werknemers doen wij er alles aan om een baan te vinden die aansluit op uw kennis en ervaring. Voor de opdrachtgevers zoeken we kandidaten die goed aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie.

Zoekt u werk in de groenvoorziening?

Bent u op zoek naar werk in de groenvoorziening? Bekijk dan nu alle vacatures op onze website en kijk of er een geschikte functie voor u te vinden is. Voor meer informatie kunt u altijd eens contact met ons opnemen.