Werk groen

Green Personeelsdiensten is de specialist als het gaat om bemiddeling in de groenvoorzieningssector. Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij ons terecht. Onze opdrachtgevers geven wij de kans om te kiezen uit onze kandidaten. De werknemers melden zich bij ons om te kijken of wij een geschikte werkgever voor ze kunnen vinden.

Meer weten? Neem contact met ons op

Onze werkwijze

Als bemiddelingsbureau helpen wij beide partijen. Dit doen wij op zo’n zorgvuldige en deskundige manier dat de werknemer het beste uit zichzelf kan halen, maar ook dat de opdrachtgever een geschikte kandidaat kan vinden.

Voor werknemers

Zoekt u werk in de groene sector? Bekijk dan direct onze huidige vacatures. U bent altijd bij ons welkom voor een persoonlijk gesprek. In dat gesprek leren wij u beter kennen, zodat we voor u een geschikte opdrachtgever kunnen vinden. Uiteraard kijken we naar uw opleiding en werkervaring om een baan te vinden die goed aansluit op uw niveau. Daarnaast kijken we naar uw vaardigheden en competenties. Onze vacatures zijn geschikt voor verschillende niveaus, zodat er voor iedereen wel een geschikte functie te vinden is: voor assistent hoveniers tot werkvoorbereiders en projectleiders. De mogelijkheden zijn zo groot, omdat ons netwerk erg breed is.

Diverse functies voor werk in de groene sector

In ons vacaturebestand vindt u verschillende soorten functies met betrekking tot de groene sector:

  • Boomverzorgers
  • Hoveniers en groenvoorzieners
  • Tekenaars en werkvoorbereiders
  • Uitvoerders en projectleiders
  • Interieurbeplanters

Bovenstaande functies zijn nog maar een kleine greep uit alle functies die wij bieden. Wilt u meer weten over een bepaalde functie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.