Zoekcriteria

Vacature hovenier Overijssel

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende vacature voor hovenier in Overijssel? Of kun je binnen jouw bedrijf juist wel een vakkundige hovenier gebruiken? Dan kun je het beste Contact opnemen met Green Personeelsdiensten. Green Personeelsdiensten werkt vanuit Almelo en Giesbeek aan het vervullen van vacatures voor hoveniers in Overijssel. Hierbij houden we ons niet alleen bezig met het vinden van goede hoveniers voor een opdrachtgever, maar gaan we ook aan de slag voor hoveniers die via ons op zoek zijn naar werk. We horen graag van je waar jouw passie ligt en waar je jouw vakkennis het beste in kwijt kunt. Op die manier vinden we dan een baan als hovenier in Overijssel die echt bij je past.

Hovenier onderhoud - Hellendoorn

Zelfstandig onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen. Het uitvoeren van voor- en najaarsbeurten. Overleggen met klanten en zorgen dat zij tevreden zijn over het onderhoud van de tuin.
Gepubliceerd: 05-03-2021
Referentie nr:#GRAR00701
A

Groenvoorziener aanleg - Oldenzaal

Gezocht Groenvoorziener aanleg voor openbare ruimtes met ervaring in straatwerk. Interesse gewekt? Bel ons dan vooral
Gepubliceerd: 12-02-2021
Referentie nr:#GRAR00684
B

Hovenier aanleg hybryd grass - Zwolle

Gezocht hovenier / installateur aanleg voor particuliere tuinen. Jij bent verantwoordelijk voor de oplevering van de perfecte "hybrid grass"oplossing voor de consument.
Gepubliceerd: 12-02-2021
Referentie nr:#GRAR00683
C

Hovenier onderhoud - Vriezenveen

Zelfstandig onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen. Het uitvoeren van voor- en najaarsbeurten. Overleggen met klanten en zorgen dat zij tevreden zijn over het onderhoud van de tuin.
Gepubliceerd: 03-02-2021
Referentie nr:#GR00674
D

Hovenier aanleg - Heino

Gezocht vakbekwaam hovenier aanleg voor particuliere en bedrijfstuinen. Hovenier die zelfstandig tuinen kan aanleggen. Interesse in deze vacature hovenier aanleg, neem dan contact met ons op.
Gepubliceerd: 29-01-2021
Referentie nr:#GRAR00669
E

Medewerker hovenier onderhoud - Witharen

Assisteren in het onderhoud van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en recreatieparken Het uitvoeren van voor- en najaarsbeurten. Overleggen met klanten en zorgen dat...
Gepubliceerd: 19-01-2021
Referentie nr:#GRAR00662
F

Groenvoorziener aanleg - Oldenzaal

Gezocht Groenvoorziener aanleg voor openbare ruimtes met ervaring in straatwerk. Interesse gewekt? Bel ons dan vooral
Gepubliceerd: 22-12-2020
Referentie nr:#GRAR00658
G

Installatiemonteur beregening - Nijverdal

Wij zijn opzoek naar een monteur en installateur voor ons bedrijf in watertechniek en tuin beregeningen. Vanuit Nijverdal bedienen wij opdrachtgevers in Salland en Twente.
Gepubliceerd: 22-12-2020
Referentie nr:#GRAR00655
H

Hovenier aanleg - Bathmen

Gezocht hovenier aanleg voor particuliere en bedrijfstuinen. Interesse in deze vacature hovenier aanleg, neem dan contact met ons op.
Gepubliceerd: 22-12-2020
Referentie nr:#GRAR00654
I

Hovenier aanleg - Hellendoorn

Gezocht hovenier aanleg en/of Onderhoud voor particuliere en bedrijfstuinen. Interesse in deze vacature hovenier aanleg of Onderhoud, neem dan contact met ons op.
Gepubliceerd: 27-10-2020
Referentie nr:#GRAR00648
J
Natuurlijk is de inhoud van de vacature niet alleen van belang. Het is namelijk ook fijn om te weten wat je salaris wordt als je in Overijssel aan de slag gaat als hovenier. Hier is natuurlijk geen eenduidig antwoord op te geven. Het salaris hangt af van je ervaring, van je beroepskwalificaties en natuurlijk van dep lek waar je aan de slag gaat. Toch kunnen we wel een indicatie hiervan geven. Volgende de loonwijzer kun je voor een zelfstandige functie ongeveer rekening houden met een brutosalaris van om en nabij de 2000 euro. Als je meer ervaring hebt, dan gaat de salarisindicatie omhoog. Bij een specifieke vacature voor een hovenier kunnen we je uiteraard meer vertellen over het bijbehorende salaris.

Diverse vacatures als hovenier in Overijssel, van tuin tot landgoed

Een mooie manier om als hovenier aan de slag te gaan is natuurlijk het werken op een landgoed. Op een landgoed is altijd wel wat te doen, of het nu gaat om het snoeien van struiken, het maaien van gras of het inplanten van hele nieuwe bomenrijen. Om een landgoed goed te onderhouden, moet een tuinprofessional wel veel ervaring hebben. Dat is dan ook iets waar we naar kijken als we vacatures voor een hovenier op een landgoed in Overijssel vervullen. In de teksten van de vacatures wordt precies aangegeven waar je als hovenier aan moet voldoen. Als je nog aanvullende ervaring hebt, of bijvoorbeeld al eerder op een landgoed gewerkt hebt, dan is het verstandig om dat bij je aanmelding te benoemen. Naast hovenier op een landgoed kun je ook gewoon als hovenier bij particulieren aan de slag gaan. Er zijn genoeg mensen die het tuinieren niet echt als hobby zin en dit liever uit handen geven, dit is waar jij dan te hulp schiet. Kortom: een vacature als hovenier in Overijssel geeft je een leuke baan en je houdt er ook nog eens een goed salaris aan over. Je bent vrijwel de hele dag in de buitenlucht aan het werk, gezonder kan dus bijna niet! Daarnaast biedt deze functie ook nog veel doorgroeimogelijkheden. Zo kun je beginnen als hulpkracht en toewerken naar een carrière als zelfstandig hovenier. Daarnaast beidt het vak professionals ook de kans om zich te ontwikkelen in verschillende specialisaties. De ene professional weet bijvoorbeeld precies welke planten, struiken en bomen kenmerkend zijn voor een tuin in Overijssel, terwijl andere hoveniers zich weer specialiseren in traditionele stadstuintjes. Dit alles zorgt ervoor dat het beroep als hovenier in Overijssel uitdagend blijft.

Werken als hovenier in Overijssel? Schrijf je nu in!

Wil je reageren op een vacature voor een hoveniersfunctie in Overijssel of zoek je juist zo’n vacature? Dan ben je bij Green Personeelsdiensten op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd in het vervullen van vacatures voor de hoveniersbranche. We zoeken voor ons bestand dan ook regelmatig naar nieuwe, vakbekwame hoveniers. Zodra je je hebt aangemeld bij Green-Personeelsdiensten, gaan we ook actief voor jou op zoek naar een vacature die echt bij je past. Als jij bijvoorbeeld een hovenier vacature zoekt in Overijssel, dan zoeken we in die provincie naar een baan. We zijn echter ook in andere regio’s actief en kunnen je dus ook bijvoorbeeld in de Achterhoek of in Twente aan het werk helpen.