Vacature hovenier

Vacature hovenier

Als hovenier heb je een echte veelzijdige baan. Je bent vooral buiten bezig en je werkseizoenen veranderen letterlijk met het seizoen mee. De ene keer ben je druk met snoeien, de andere keer ben je vooral bezig met aanplanten. Juist omdat het zo'n leuke baan is, is het soms moeilijk om een vacature voor hovenier te vinden. Zo'n vacature wordt meestal vrij snel gevuld. Bij Green Personeelsdiensten weten we daar alles van. Als specialist in bemiddeling van groenprofessionals krijgen wij regelmatig een leuke vacature voor hovenier onder ogen. Daar zoeken we uiteraard altijd een passende match bij, zodat zowel de opdrachtgever als de hovenier tevreden zijn.

test

Wat verdient een hovenier: salaris

Dat een baan als hovenier leuk is, weten veel groenprofessionals al. Maar wat is nu ongeveer het salaris van een hovenier? Dat verschilt natuurlijk heel erg per persoon. Je salaris gaat meestal omhoog naarmate je meer ervaring hebt. Ook je opleiding is van belang. Gemiddeld zit een startende hovenier op een salaris van ongeveer 2000 euro bruto. Dit kan lager zijn, maar er zijn zeker ook nog doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je natuurlijk altijd cursussen en trainingen volgen om je kennis en ervaring uit te breiden. Ook op die manier kun je ervoor zorgen dat je salaris steeds een beetje hoger wordt. Zie je een leuke vacature? Dan staat daar meestal ook wel in wat je ongeveer als salaris kunt verwachten.

Leuke vacatures: hovenier op een landgoed

Een van de leukste vacatures die je als hovenier kunt treffen, is die voor een functie op een landgoed. Dan werk je niet alleen in een prachtige omgeving, maar kun je ook nog eens veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Op een landgoed is immers altijd wat te doen! Een landgoed beschikt vaak over landerijen en bossen, die allemaal om onderhoud vragen. Als hovenier op een landgoed is het belangrijk dat je weet wat je doet. Je werkt veel zelfstandig en kunt je werkzaamheden goed inplannen. Daarnaast kan het zijn dat in de vacatures nog speciale vaardigheden worden gevraagd, bijvoorbeeld het kappen van bomen of het maken van afrasteringen.

Hoveniers gezocht: uitbreiding van het personeelsbestand

Heb je een bedrijf dat actief is in 'groene' zaken en kun je wel wat extra personeel gebruiken? Ook dan ben je bij Green Personeelsdiensten aan het juiste adres. Wij bemiddelen namelijk personeel op elk niveau. Omdat we betrokken zijn bij de werkzoekenden die zich bij ons hebben aangemeld, weten we precies wie het beste past bij een bepaalde vacature. Heb je regelmatig vacatures te vervullen, maar gaat het vaak om korte periodes? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om via ons groenprofessionals in te huren. Zij worden dan via ons bedrijf bij jou gedetacheerd. Omdat wij de hoveniers al hebben voor je hebben gezocht, kun jij je vooral bezighouden met je core business.

Reageer vandaag nog op een vacature voor hovenier

Heb jij een vacature voor hovenier gezien waarop je graag wilt reageren of wil je juist een vacature uitzetten? Dan horen we graag van je. Als je wilt reageren op een vacature of je wilt inschrijven bij Green Personeelsdiensten, dan kan dat via onze website. Hier vind je een handig inschrijfformulier. Aan de hand daarvan maken we altijd een persoonlijke afspraak met je.

Wil je vacatures bij ons uitzetten? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We vinden het belangrijk om met je te overleggen over de specifieke functie of functies, maar ook over wat je van personeel verwacht en of je al eerder naar hoveniers hebt gezocht. Met die kennis kunnen we dan ook actief kijken naar alle hoveniers die we al in ons bestand hebben.