Uitzendbureau groen

Wij zijn een uitzendbureau in de groenvoorziening. Dit betekent dat werknemers bij ons terecht kunnen voor banen in de groene sector. Wij bieden werknemers banen aan op verschillende niveaus.

Meer weten? Neem contact met ons op

Onze uitgangspunten

Uiteraard vinden wij uw kennis, ervaring en competenties van groot belang. Daarnaast doen wij er alles aan om uw kennis en kunde goed aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Een bedrijf of organisatie moet goed bij u passen, zodat u uw werk goed uit kan voeren.

De functies

In ons bestand vindt u diverse functies die kunnen worden uitgevoerd door verschillende medewerkers. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Hoveniers
  • Groenvoorzieners
  • Interieurbeplanters
  • Boomverzorgers
  • Dak- en gevelbegroeners

Als uitzendbureau in de groenvoorziening is het vanzelfsprekend dat de opdrachtgevers de keuze hebben uit meerdere kandidaten. Daarom richten wij ons op verschillende functies binnen de groene sector. De functies variëren van leerlingen tot vakbekwame hoveniers en van uitvoerders en tekenaars tot werkvoorbereiders.

De kenmerken van ons uitzendbureau in de groenvoorziening

Wij beschikken over een groot aanbod vacatures in de groene sector. Als medewerker bij ons kunnen wij u opleiden, ontwikkelen en begeleiden. We denken altijd met u mee en komen samen met u tot de beste oplossing. Graag horen we wat uw wensen en behoeften zijn, zodat wij een geschikte opdrachtgever voor u kunnen vinden.

Op zoek naar werk?

Bent u op zoek naar een baan in de hoveniersbranche? Neem dan gerust eens contact op met ons uitzendbureau in de groenvoorziening op om meer te weten te komen over ons en onze opdrachtgevers. We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden in een vrijblijvend gesprek.