Vacature groen

Vacature groen

Zijn tuinen je lust en je leven en doe je niets liever dan mooie groene plannen bedenken en uitvoeren? Dan is een baan in de groensector misschien wel wat voor je. Green Personeelsdiensten kan je helpen bij het vinden van de perfecte vacature in het groen, of je nu aan de slag wilt als hovenier of als planner. Green Personeelsdiensten maakt graag een afspraak met je om uitgebreid kennis te maken. We kijken naar je opleiding en werkervaring, maar ook naar je kennis, je vaardigheden en je competenties. Op die manier kunnen we goed inschatten welke vacature in het groen jou echt op het lijf geschreven is en waarin jij de kans krijgt je verder te ontwikkelen.

Vacature groen bij de gemeente

Een 'bedrijf' dat altijd welk een vacature heeft in het groen, is de gemeente. De groenvoorziening van de gemeente is belast met het op orde houden van al het groen in een bepaalde gemeente. En dat is nogal wat! Elke gemeente heeft immers talloze perken, parkjes en andere ruimtes die onderhouden moeten worden. Zoek jij een leuke baan bij de groenvoorziening van de gemeente? Dan loont het vast de moeite om eens een telefoontje te plegen naar Green Personeelsdiensten. In ons bestand met opdrachtgevers hebben wij namelijk ook diverse gemeenten. We kijken ernaar uit om jou te koppelen aan een leuke vacature bij de gemeente!

Leukste vacatures in de groensector

De groensector is 'booming'. Het wordt steeds meer op waarde geschat en dat betekent dat er ook steeds meer werk is voor de groensector. Die bedient allang niet meer alleen gemeentes, maar ook bedrijven en steeds meer particulieren. Hierdoor komen er ook steeds meer vacatures in de groensector. Daar weet Green Personeelsdiensten alles van. Wij brengen vraag en aanbod samen. We werken samen met opdrachtgevers om hen te voorzien van tijdelijke krachten, bijvoorbeeld via detachering. Daarnaast kunnen we voor hen het werving- en selectieproces overnemen. Aan de andere kant gaan we voor groenprofessionals op zoek naar een leuke, uitdagende functie die bij ze past.

Leer het anderen: vacatures in groen onderwijs

Ben je dol op je vak, maar vind je het ook erg leuk om juist anderen wegwijs te maken in het groen? Dan is een van de leuke vacatures in groen onderwijs misschien ook wel wat voor je. Ook daar heeft Green Personeelsdiensten de juiste connecties voor. Tegenwoordig is er veel aandacht voor praktijkgericht onderwijs. De groene sector is daarin ook erg belangrijk. Dat betekent dat er ook extra vraag is naar professionals in groen onderwijs. Grote kans dat wij daar op het moment al een vacature voor open hebben staan! Heb jij het in je om anderen te helpen hun professionele groene vingers te ontwikkelen? Dan zien wij je graag terug op een van onze kantoren.

Schrijf je in en reageer op de leukste vacature in het groen!

Lijkt zo'n baan in het groen jou ook wel wat? Dan kun je je vandaag nog inschrijven bij Green Personeelsdiensten. Dit kan helemaal online, wat betekent dat je niet hoeft te wachten tot ons kantoor geopend is. Het aanmelden is heel gemakkelijk: vul hiervoor het inschrijfformulier op de site in en vergeet niet je cv en je motivatie toe te voegen.

Aan de hand van jouw gegevens zullen we contact met je opnemen, zodat we precies kunnen bespreken wat voor vacature in het groen het beste bij jou past. Een van de onderscheidende kenmerken van Green Personeelsdiensten is bovendien dat we speciaal voor jou op zoek gaan naar een passende vacature.