Vacature hovenier Overijssel

Vacature hovenier Overijssel

Ben jij op zoek naar een leuke vacature voor hovenier in Overijssel? Of kun je binnen jouw bedrijf juist wel een vakkundige hovenier gebruiken? Dan kun je het beste contact opnemen met Green Personeelsdiensten. Green Personeelsdiensten werkt vanuit Almelo en Giesbeek aan het vervullen van vacatures voor hoveniers in Overijssel. Hierbij houden we ons niet alleen bezig met het vinden van goede hoveniers voor een opdrachtgever, maar gaan we ook aan de slag voor hoveniers die via ons op zoek zijn naar werk. We horen graag van je waar jouw passie ligt en waar je jouw vakkennis het beste in kwijt kunt. Op die manier vinden we dan een baan die echt bij je past.

Hovenier salaris: wat verdien je?

Natuurlijk is de inhoud van de vacature niet alleen van belang. Het is ook fijn om te weten wat je salaris wordt als je in Overijssel aan de slag gaat. Hier is natuurlijk geen eenduidig antwoord op te geven: het salaris hangt af van je ervaring, van je beroepskwalificaties en natuurlijk van de plek waar je aan de slag gaat. Toch kunnen we wel een indicatie geven. Volgens de loonwijzer kun je voor een zelfstandige functie ongeveer rekening houden met een bruto salaris van om en nabij de 2000 euro. Als je meer ervaring hebt, dan gaat de salarisindicatie omhoog. Bij een specifieke vacature voor een hovenier kunnen we je uiteraard meer vertellen over het bijbehorende salaris.

Vacatures hovenier voor een landgoed in Overijssel

Een mooie manier om als hovenier aan de slag te gaan is natuurlijk het werken op een landgoed. Op een landgoed is altijd wel wat te doen, of het nu gaat om het snoeien van struiken, het maaien van gras of het inplanten van hele nieuwe bomenrijen. Om een landgoed goed te onderhouden, moet een tuinprofessional wel veel ervaring hebben. Dat is dan ook iets waar we naar kijken als we vacatures voor een tuinprofessional op een landgoed vervullen. In de teksten van de vacatures wordt precies aangegeven waar je als hovenier aan moet voldoen. Als je nog aanvullende ervaring hebt, of bijvoorbeeld al eerder op een landgoed gewerkt hebt, dan is het verstandig om dat bij je aanmelding te noemen.

Leuke buitenbaan met een goed salaris

Kortom: een vacature als hovenier in Overijssel geeft je een leuke baan en je houdt er ook nog eens een goed salaris aan over. Je bent vrijwel de hele dag in de buitenlucht aan het werk. Gezonder kan bijna niet! Daarnaast biedt deze functie ook nog veel doorgroeimogelijkheden. Zo kun je beginnen als hulpkracht en toewerken naar een carrière als zelfstandig hovenier. Daarnaast biedt het vak professionals ook de kans om zich te ontwikkelen in verschillende specialisaties. De ene professional weet bijvoorbeeld precies welke planten, struiken en bomen kenmerkend zijn voor een tuin in Overijssel, terwijl andere hoveniers zich weer specialiseren in traditionele stadstuintjes. Dit houdt het beroep uitdagend.

Vacature hovenier Overijssel: schrijf je in!

Wil je reageren op een vacature voor een hoveniersfunctie in Overijssel of zoek je juist zo'n vacature? Dan ben je bij Green Personeelsdiensten aan het juiste adres. Green Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het vervullen van vacatures voor de hoveniersbranche. We zoeken voor ons bestand dan ook regelmatig naar nieuwe, vakbekwame hoveniers.

Zodra je je hebt aangemeld bij Green Personeelsdiensten, gaan we ook actief voor jou op zoek naar een vacature die echt bij je past. Als jij bijvoorbeeld een vacature zoekt in Overijssel, dan zoeken we in die provincie naar een baan. We zijn echter ook in andere regio's actief en kunnen je dus ook bijvoorbeeld in de Achterhoek of in Twente aan het werk helpen.