Vacature groenvoorziening

Vacature groenvoorziening

In de groenvoorziening is altijd werk. Sterker nog; gevarieerder kun je het bijna niet vinden, als het gaat om een baan in het groen. Daarom staat er waarschijnlijk altijd wel een leuke vacature in de groenvoorziening open. Wat er dan allemaal gedaan moet worden? Denk bijvoorbeeld aan het maaien van gazons, het snoeien van hagen en het schoonhouden van sloten.

Ook kan het zijn dat je, als je reageert op een vacature in de groenvoorziening te maken krijgt met het aanleggen van een paddenpoel of het onderhoud van bomen. Hoewel dit soort werkzaamheden deels seizoengebonden zijn, is er altijd wel iets te doen en hoef je je met een baan in de groenvoorziening echt geen moment te vervelen.  

Leuke vacatures bij de groenvoorziening van de gemeente

Voor de allerleukste vacatures bij de groenvoorziening van de gemeente kun je terecht bij Green Personeelsdiensten. Green Personeelsdiensten is specialist in het detacheren van groenprofessionals, maar zorgt ook voor het permanent vervullen van vacatures bij de gemeente. En uiteraard hebben wij ook andere werkgevers in ons bestand.

Hoewel de groenvoorziening van de gemeente vaak verantwoordelijk is voor een groot deel van de vacatures in de groensector, zijn er natuurlijk ook andere bedrijven die staan te springen om goede, gekwalificeerde arbeidskrachten. Wij bemiddelen voor vacatures op elk niveau en zetten ons altijd in voor een goede match tussen personeel en opdrachtgever.

Alle vacatures in de groensector op een rijtje

Als je op zoek bent naar een leuke baan in de groensector, dan is het natuurlijk handig om een goed overzicht te hebben van alle vacatures in de groensector. Op die manier kun je precies bekijken wat jou een leuke baan lijkt. Wij van Green Personeelsdiensten pakken het echter nog een klein beetje anders aan.

In plaats van elke vacature in de groensector voor je op de website te zetten, verdiepen we ons in jou. In een persoonlijk gesprek met jou achterhalen we precies waar je kwaliteiten liggen en op welk vlak je jezelf nog wilt ontwikkelen. Op die manier weten we precies wanneer een van die vele vacatures ook daadwerkelijk geschikt is voor jou.

Je aanmelden voor een vacature in groen onderwijs?

Neem jij in je werk meestal de voortrekkersrol op je en vind je het leuk om je vak aan anderen uit te leggen? Dan is een functie in groen onderwijs misschien ook wel wat voor je. Een vacature in groen onderwijs kan bijvoorbeeld vervuld worden op het middelbaar of hoger beroepsonderwijs.

Als je affiniteit hebt met groen onderwijs of daar al een opleiding in hebt gevolgd, dan is het verstandig om dat aan te geven bij Green Personeelsdiensten. Wij weten dan dat we meteen contact met jou op moeten nemen op het moment dat er een vacature vrijkomt op bijvoorbeeld een school.  

Schrijf je vandaag in voor een leuke vacature in de groenvoorziening

Als een leuke baan in de groenvoorziening jou ook op het lijf geschreven is, dan hebben we maar één advies voor je: aarzel niet langer, maar schrijf je meteen in bij Green Personeelsdiensten. Dit kan eenvoudig via ons online aanmeldformulier. Je kunt je gegevens zelf invullen of ze gedeeltelijk uit je LinkedIn-profiel halen.

Uiteraard nemen we na ontvangst van je inschrijving contact met je op, zodat we je kunnen uitnodigen voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Op die manier kunnen we goed achterhalen wat je precies kunt, wilt en zoekt, zodat we precies die vacature voor de groenvoorziening kunnen vinden die echt bij je past.