Vacature hovenier

Bij Green Personeelsdiensten kunnen zowel werknemers als werkgevers terecht. We bemiddelen graag tussen vakbekwame werknemers en opdrachtgevers die op zoek zijn naar hoveniers en groenvoorzieners. Dit doen wij op elk niveau, zodat we iedereen een unieke kans kunnen bieden.

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor werknemers

Bent u op zoek naar een vacature als hovenier? Green Personeelsdiensten is de specialist in banen in de groene sector. Onze vacatures zijn geschikt voor verschillende niveaus en dat maakt de kans op een baan voor u groter. U bent van harte welkom bij ons voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier vinden wij voor u de perfecte functie en een opdrachtgever die bij u past. Naast uw opleiding en werkervaring kijken we ook naar uw vaardigheden en competenties.

Onze voordelen

Bij Green Personeelsdiensten ervaart u de volgende voordelen:

  • Vacatures in Gelderland, Noord Brabant en Overijssel
  • Actief in verschillende vakgebieden
  • Zorgvuldige en bekwame bemiddeling
  • Vacatures op elk niveau
  • Professioneel en deskundig

Op onze website vindt u vacatures in Gelderland, Noord Brabant en Overijssel. Wij zijn actief in verschillende vakgebieden voor hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. Op het gebied van het bemiddelen van werknemers gaan wij uiterst zorgvuldig, professioneel en deskundig te werk. U kunt bij ons vertrouwen op een goede samenwerking waarbij u centraal staat.

Voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers zijn bij ons aan het juiste adres wanneer ze op zoek zijn naar geschikte kandidaten voor in de hoveniersbranche of groenvoorziening. Wanneer u als opdrachtgever een vacature als hovenier heeft openstaan dan kunnen wij voor u op zoek gaan in ons bestand. Ons aanbod kandidaten is erg groot en divers. Wij hebben deze kandidaten geselecteerd op hun kennis en ervaring. Ons doel is altijd om de juiste kandidaat de vinden die goed past bij uw organisatie, wensen en behoeften.

Op zoek naar een vacature als hovenier?

Zoekt u een vacature als hovenier? Bekijk dan nu alle vacatures op onze website en kijk of er een geschikte functie voor u te vinden is. Als opdrachtgever kunt u altijd eens contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.