Opdrachtgevers

Door veranderende regelgeving, afhankelijkheid van weersinvloeden en de concurrentie is het van belang om uw personeelbestand flexibel te organiseren. Om het verschil te maken bent u deels afhankelijk van uw personeel.

Green Personeelsdiensten beschikt over een groot aanbod kandidaten, welke geselecteerd zijn op kennis en kunde in de hoveniersbranche en/of de groenvoorziening. Door onze oprechte betrokkenheid in uw bedrijf of organisatie vinden wij de kandidaat die het best past bij uw wensen en behoeften.

Green Personeelsdiensten hecht veel waarde aan de kwaliteit van de kandidaten. Wij zorgen voor opleiding, ontwikkeling en begeleiding van de kandidaten. Tevens voor u als opdrachtgever verzorgen wij bijeenkomsten omtrent de ontwikkelingen in regelgeving in relatie tot personeel. Wij denken mee in uw vraagstukken en zijn daardoor een sparringpartner om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen.

Green Personeelsdiensten is de specialist voor hoveniers en groenvoorzieners met activiteiten als uitzenden / detacheren, werving en selectie van vakbekwame werknemers op elk gewenst niveau. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt voor ons om te zoeken naar een kwalitatief geschikte werknemer voor uw organisatie.

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel, dan bent u bij Green Personeelsdiensten aan het juiste adres.

Diensten

Uitzenden / Detacheren U zoekt tijdelijk of voor langere tijd personeel, graag vertellen wij u wat Green Personeelsdiensten hierin voor u kan betekenen. Bij uitzenden en detacheren maakt u optimaal gebruik van de flexibiliteit die de NBBU fasen bieden. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in uitzenden / detacheren? Neem dan contact op met Green Personeelsdiensten. Werving en selectie U besteedt de werving en selectie van kandidaten / sollicitanten uit aan Green Personeelsdiensten. Dat houdt in dat wij de werving en selectie van het personeel voor onze rekening nemen. Op basis van het door u omschreven profiel bieden wij u een aantal geschikte kandidaten aan. Vervolgens maakt u zelf een keuze uit de aangeleverde kandidaten en neemt u hem of haar rechtstreeks in dienst. U betaalt eenmalig een fee voor deze bemiddeling. Deze vorm van dienstverlening wordt veel toegepast bij kaderfuncties. Hierbij kunt u denken aan functies als:

  • Tekenaar
  • Werkvoorbereider
  • Calculator
  • Uitvoerder
  • Projectleider
  • Bedrijfsleider

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in werving en selectie? Neem dan contact op met Green Personeelsdiensten.

Personeelskosten beter in de hand

Arjan Buitenhuis, eigenaar hoveniersbedrijf Buitenhuis
Hoveniersbedrijf Buitenhuis houdt zich bezig met bestrating, aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen. Hoveniersbedrijf Buitenhuis staat al 15 jaar voor tuinervaring, deskundigheid, gedrevenheid en gedegen kwaliteit. Het hoveniersbedrijf heeft 6 vaste medewerkers in dienst aangevuld met uitzendkrachten. De medewerkers worden ingezet waar zij zelf goed uit de verf komen.

Minder risico’s

Hugo Kievits van Green Personeelsdiensten heeft met een persoonlijk gesprek een heldere uitleg gegeven over zijn dienstverlening. Er was een klik met Hugo en hoewel ik sceptisch ben over uitzendbureaus, leek mij het concept een goed in elkaar steken, Sindsdien heb ik goede ervaringen met Green Personeelsdiensten. Ik kan nu flexibeler omgaan met mijn personeel en hou de kosten beter in de hand. “Het prijsverschil tussen vast aannemen of bij Green Personeelsdiensten onder brengen was dermate klein terwijl het risico van werkgeverschap verlegd is, dat ik daar niet lang over hoefde na te denken.” Daarnaast hebben wij een leerling die bij ons het BBL traject volgt. Wij hebben daar geen omkijken naar gehad, aangezien Green Personeelsdiensten dat uitgezocht en geregeld heeft met de school.

Vakbekwaam personeel

Arnold Arends, mede eigenaar van hoveniersbedrijf Gebr. Arends
Hoveniersbedrijf Gebr. Arends bestaat al sinds 1989. Het hoveniersbedrijf houdt zich met name bezig met aanleg en onderhoud van particuliere tuinen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij het hoveniersbedrijf zijn 18 werknemers werkzaam. Aangezien zij extra personeel nodig hadden hebben zij een gesprek gehad met Green Personeelsdiensten. Met name dat Green zich profileert als de specialist voor hoveniers en groenvoorzieners sprak de Gebr. Arends aan.

Direct inzetbare vakkrachten
“ Van de medewerkers verwachten wij dat zij goed werk afleveren, garant staan voor de kwaliteit en passie hebben voor het vak. De mensen die wij ingeleend hebben van Green Personeelsdiensten komen uit het hoveniers vak en zijn direct inzetbaar, dat is perfect.” Green Personeelsdiensten geeft eerlijk aan wie het beste bij onze personeelsvraag past en waarom. Daarnaast ervaar ik het als positief dat Green Personeelsdiensten geregeld contact opneemt omtrent de gang van zaken en meedenkt door te vragen naar de vooruitzichten qua werkzaamheden. “Wanneer wij nu personeel nodig hebben, is Green Personeelsdiensten de eerste die ik bel.”

Beter dan andere uitzendbureaus

Eelco Talman, mede-eigenaar Passie voor Tuinen
Het hoveniersbedrijf Passie voor Tuinen houdt zich bezig met de aanleg van tuinen en onderhoud en alles wat daar bij komt kijken, waarbij het motto is uw tuin het hof te maken. In januari 2013 heeft het hoveniersbedrijf hun 10-jarig jubileum. Bij het hoveniersbedrijf zijn acht werknemers in dienst, waarvan twee via Green Personeelsdiensten.

Tevreden over de samenwerking
Green Personeelsdiensten kenmerkt zich door het persoonlijke proactieve contact, waarbij de communicatie kordaat is. “Wij hebben in het verleden wel eens onze neus gestoten aan uitzendbureaus die geen passend personeel leverden.” Mede door de kennis van de hoveniersbranche weet Green Personeelsdiensten welke kwaliteitseisen er aan het personeel gesteld worden. De vakbekwame hoveniers die zijn ingeleend via Green Personeelsdiensten passen volgens Eelco Talman volledig in het profiel en de filosofie van Passie voor Tuinen. Green Personeelsdiensten onderscheid zich met name door mee te denken, de juiste persoon te plaatsen en door een terugkoppeling te geven. “Aangezien wij enthousiast zijn over de samenwerking overwegen wij een uitzendkracht op de payroll te gaan zetten om te ervaren hoe dat bevalt.”
Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.