Groenvoorziener

Op het gebied van groenvoorziening zijn wij de specialist als het gaat om uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling. Wilt u aan het werk als groenvoorziener? Wij zijn de geschikte organisatie om u in contact te brengen met opdrachtgevers.

Meer weten? Neem contact met ons op

Specialist in de groene sector

Bent u op zoek naar een functie als groenvoorziener? Green Personeelsdiensten is de specialist in banen in de groene sector. Onze vacatures zijn geschikt voor verschillende niveaus en dat maakt de kans op een baan voor u groter. U bent van harte welkom bij ons voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier vinden wij voor u de perfecte functie en een opdrachtgever die bij u past. Naast uw opleiding en werkervaring kijken we ook naar uw vaardigheden en competenties.

De voordelen van Green Personeelsdiensten

Bij Green Personeelsdiensten ervaart u de volgende voordelen:

  • Vacatures in Gelderland, Noord Brabant en Overijssel
  • Actief in verschillende vakgebieden
  • Zorgvuldige en bekwame bemiddeling
  • Vacatures op elk niveau
  • Professioneel en deskundig

Op onze website vindt u vacatures in Gelderland, Noord Brabant en Overijssel. Wij zijn actief in verschillende vakgebieden voor hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. Op het gebied van het bemiddelen van werknemers gaan wij uiterst zorgvuldig, professioneel en deskundig te werk. U kunt bij ons vertrouwen op een goede samenwerking waarbij u centraal staat.

Werken als groenvoorziener

Bent u op zoek naar een baan als groenvoorziener? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures. We hebben openstaande vacatures in Gelderland en Overijssel van verschillende opdrachtgevers. Ook het niveau van de functies is erg divers: van leerling functies tot uitvoerende en leidinggevende functies. Wij brengen u graag in contact met opdrachtgevers die als organisatie goed bij u passen. Door ons brede netwerk in de groene sector onderscheiden wij ons als specialist. Voor een persoonlijk gesprek kunt u altijd eens een afspraak maken.