Baan hovenier

Green Personeelsdiensten helpt u bij het vinden van een baan als hovenier. We zijn specialist in het uitzenden van hoveniers en groenvoorzieners op elk niveau. Zowel opdrachtgevers als werknemers kunnen bij ons terecht voor bemiddeling. Voor werknemers doen wij er alles aan om een baan te vinden die aansluit op uw kennis en ervaring. Voor de opdrachtgevers zoeken we kandidaten die goed aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie.

Meer weten? Neem contact met ons op

Onze werkwijze

De eerste stap is een persoonlijk gesprek met u om te kijken wat we precies voor u kunnen doen. Wanneer u contact met ons opneemt plannen we direct een afspraak met u in. We willen graag dat u het beste uit uzelf kunt halen en daarom kijken we naar de volgende punten:

  • Opleiding
  • Werkervaring
  • Kennis
  • Vaardigheden
  • Competenties

We nemen een kijkje in ons bestand en beslissen welke opdrachtgever en functie het beste bij u past. Ons netwerk is erg breed en dat maakt de mogelijkheden groot. Wij zijn specialist in de hoveniers- en groenvoorzieningssector. Wanneer u een kijkje neemt bij onze vacatures ziet u direct of er een geschikte baan als hovenier voor u bij zit in ons bestand. Mocht u op het eerste gezicht nog niets kunnen vinden, dan kunt u altijd eens contact met ons opnemen.

De kenmerken

Uiteraard vinden wij uw kennis, ervaring en competenties van groot belang. Daarnaast doen wij er alles aan om uw kennis en kunde goed aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Een bedrijf of organisatie moet goed bij u passen, zodat u uw werk goed uit kan voeren. Op elk niveau bemiddelen wij opdrachtgevers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld hoveniers of groenvoorzieners met vakbekwame werknemers.

Een baan als hovenier

Zoekt u een baan als hovenier of bent u op zoek naar kandidaten voor een functie als hovenier? In beide gevallen kunt u goed terecht bij Green Personeelsdiensten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.