Baan Groen

Als specialist in de groene banen hebben wij interessante vacatures openstaan voor een baan in de groene sector. Wanneer u een hovenier of groenvoorziener bent kunt u dus goed bij Green Personeelsdiensten terecht. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich thuis voelen in de groenbranche. We staan niet alleen klaar voor de werknemers, maar ook voor de werkgevers. Voor u als opdrachtgever gaan wij graag voor u aan de slag om een geschikte kandidaat te vinden. Dit kan op uitzendbasis, maar ook kunt u de werving en selectie van uw sollicitanten aan ons overlaten.

Meer weten? Neem contact met ons op

De voordelen voor werknemers

Dit zijn de voordelen voor de werknemers die zich aanmelden bij Green Personeelsdiensten:

  • Vaste en tijdelijke banen
  • Vacatures in Gelderland, Noord Brabant en Overijssel
  • Diverse opdrachtgevers
  • Functies op elk niveau
  • Professionele bemiddeling
  • Actief in verschillende vakgebieden

In ons aanbod vindt u zowel vaste als tijdelijke banen. Wij communiceren altijd duidelijk naar u toe om wat voor baan het precies gaat. We werken voornamelijk in de provincies Gelderland, Overijssel en Noord Brabant: in deze gebieden hebben wij contacten bij diverse opdrachtgevers. Eén van onze grote voordelen is dat we vacatures bieden op meerdere niveaus. Van leerling vacatures tot uitvoerende functies: u vindt ze allemaal bij Green Personeelsdiensten. Het maakt niet uit om welke vacature het gaat. Wij zorgen er altijd voor dat de bemiddeling op professionele en zorgvuldige wijze gebeurt.

De voordelen voor opdrachtgevers

Ook de opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor meerdere voordelen. Zo bieden wij u een groot aanbod kandidaten. Deze hebben wij geselecteerd op hun kennis en kunde in de hoveniersbranche of groenvoorziening. Wij zijn oprecht betrokken bij uw bedrijf en daarom vinden wij zeker de kandidaat die het beste past bij uw organisatie.

Zoekt u een baan in de groene sector?

Bent u op zoek naar een baan in de groene sector? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken voor een gesprek.