Vacature hovenier Utrecht

Vacature hovenier Utrecht

Is werken in de tuin je lust en je leven? Kun jij razend enthousiast worden van de nieuwste snoeitechnieken? Vind je het ontwerpen en inrichten van een tuin helemaal het einde? Dan is een baan als hovenier misschien wel wat voor jou. En dan kan het zijn dat Green Personeelsdiensten beschikt over de juiste vacature. In Utrecht, of ergens anders. Je denkt misschien niet meteen aan Utrecht als je op zoek bent naar een vacature voor de functie van hovenier, maar de keuze is helemaal niet gek. Het Groene Hart van Nederland is immers te vinden in deze mooie provincie. Daarnaast kun je je als hovenier natuurlijk ook uitleven in stadstuintjes of mooie perkjes. Utrecht heeft voor iedereen iets moois!

Hovenier gezocht: hoe pak je dat aan?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een bedrijf hebt en juist een vacature hebt voor een hovenier. Vakmensen zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden. Gelukkig helpt Green Personeelsdiensten daar ook graag bij. Wij kunnen u voor kortere of voor langere tijd van personeel voorzien, bijvoorbeeld middels detachering. Heb je een specifieke vacature in Utrecht te vervullen en wil je niet met detachering werken? Ook dat kan. Je kunt dan namelijk de werving en selectie van een goede hovenier aan ons uitbesteden. Wij zoeken op basis van het door jou gegeven profiel een aantal goede kandidaten en stellen die vervolgens aan je voor. Uiteindelijk beslis jij of die kandidaat ook echt bij je past. 

Vacature voor een hovenier in Utrecht

In een provincie als Utrecht is altijd een vacature voor een goede hovenier. De vele facetten van het werk kunnen er echter wel voor zorgen dat het vinden van de juiste vacature een echte zoektocht is. Gelukkig helpt Green Personeelsdiensten daarbij. In tegenstelling tot veel uitzendbureaus, gaat Green Personeelsdiensten actief op zoek naar een passende vacature. Je kunt je bij ons inschrijven, aangeven wat je precies zoekt en of je binnen of buiten Utrecht wilt werken. Wij gaan vervolgens in ons bestand op zoek naar een klus die jou op het lijf geschreven is. Het maakt daarbij niet uit of je op zoek bent naar een tijdelijk project of een vaste baan. We zetten ons brede netwerk in en om Utrecht graag voor je in.

Werk wat je leuk vindt, tegen een goed salaris

Ben jij op zoek naar een leuke vacature als hovenier, maar twijfel je of je via een bureau ook een goed salaris kunt krijgen? Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Green Personeelsdiensten betaalt hoveniers namelijk allemaal volgens de hoveniers-cao. Dit betekent dat er bijvoorbeeld ATV-uren worden opgebouwd als er vanwege het weer geen werk is. Green Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het bemiddelen en tewerkstellen van hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, interieurbeplanters en dak- en gevelbegroeners. Vacatures die je bij ons kunt vinden zijn bijvoorbeeld voor functies als boomverzorger, voorman, bedrijfsleider of calculator.

Schrijf je in en ga aan de slag als hovenier

Kun jij wel een leuk baan als tuinprofessional in Utrecht gebruiken? Schrijf je dan vandaag nog in bij Green Personeelsdiensten. Dit kan gemakkelijk via onze website. Het enige dat jij hoeft te doen is je persoonlijke gegevens en je cv door te sturen. Als je wilt, kun je ook je LinkedIn-profiel gebruiken om je cv in te vullen.

Een bezoekje brengen aan een van onze vestigingen kan natuurlijk ook. Wij hebben kantoren in Almelo en Giesbeek. Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwe vacatures? Dan kun je je ook inschrijven voor onze gratis nieuwsbrief. We zoeken voortdurend naar vakkundig personeel en maken graag kennis met je!