Vacature hovenier Gelderland

Vacature hovenier Gelderland

Hovenier vacatures in Gelderland | Green Personeelsdiensten

Heb jij niet alleen groene vingers, maar ben je opgeleid als hovenier en op zoek naar leuke hovenier vacature in Gelderland? Dan kan Green Personeelsdiensten vast iets voor je betekenen. Wij hebben ongetwijfeld een leuke vacature voor een hovenier in Gelderland voor je open staan. Dat is namelijk onze specialisatie. Wij zijn specialist in uitzenden/detacheren, werven en selecteren van hoveniers en groenvoorzieners. We bemiddelen vakbekwame werknemers en doen dat op ieder niveau. We vinden het belangrijk dat we zowel in vacature als in invulling zorgen voor een perfecte match, of dat nu in Gelderland is of bijvoorbeeld in Overijssel.

Verschillende uitdagende vacatures voor hovenier

Als je bekend ben in Gelderland, dan weet je ongetwijfeld dat je daarin bijna elk groter dorp wel een mooi landgoed vindt. En als er iets een uitdaging is voor een hovenier, dan is het wel werken als tuinman op een landgoed. Als hovenier op een landgoed krijg je te maken met allerlei werkzaamheden en leer je pas écht wat tuinieren is. Voor een leuke vacature voor een hovenier in Gelderland op een landgoed, of elders, ben je bij Green Personeelsdiensten aan het juiste adres. Wij beschikken over een bestand met de allerleukste hovenier vacatures in Gelderland. En ook zonder vacature kun je je bij ons inschrijven, wij gaan dan actief op zoek naar een leuke baan voor jou. Uiteraard kijken we dan naar een vacature als hovenier die perfect bij jou past.

Als je écht kennis wilt maken met alle mogelijkheden die groen te bieden heeft, dan is een vacature bij de groenvoorziening van de gemeente Gelderland misschien wel wat voor je. De groenvoorziening van de gemeente houdt zich bezig met al het groen in een specifieke gemeente. Dat kan gaan van gewoon onderhoud tot hele nieuwe aanplant. Het leuke van de groenvoorziening van de gemeente is dat er heel veel kansen zijn om verschillende ervaringen op te doen en dat het diverse doorgroeimogelijkheden kent. Je kunt binnenkomen als schoffelaar en jezelf opwerken tot bijvoorbeeld voorman (of -vrouw!). Geen dag is hetzelfde en je leert hier als hovenier erg veel.

Lekker werk en goede betaling al hovenier in Gelderland

Of je nu in de groenvoorziening bij de gemeente Gelderland aan de slag gaat, of meer voor particulieren in deze regio werkt, als hovenier heb je altijd een leuke baan. Je helpt bij het maken van iets nieuws en kun je werk vrijwel altijd in de buitenlucht uitvoeren. Maar, als je reageert op een hovenier vacature in Gelderland, is het salaris natuurlijk ook wel van belang. Bij Green Personeelsdiensten kun je in ieder geval rekenen op een mooi salaris. Wij betalen namelijk niet volgends de uitzend-cao, maar volgens de hoveniers-cao. In deze cao zijn bijzondere bepalingen opgenomen die specifiek zijn voor dit beroep, bijvoorbeeld met betrekking tot werken bij bepaalde weersomstandigheden.

Wil jij reageren op een leuke baan voor hovenier in Gelderland of wil je graag dat wij voor jou op zoek gaan naar een passende baan? Schrijf je dan vandaag nog in bij Green Personeelsdiensten, dit kan eenvoudig via het inschrijfformulier op de website. Je kunt hier zelfs je cv uploaden via LinkedIn. Het inschrijfproces neemt slechts een paar minuten in beslag. Wil je liever eerst persoonlijk contact met ons, dan kan dat ook. Bezoek dan ons kantoor in Almelo of Giesbeek (Gelderland) of neem contact op met onze vestigingen in Utrecht of Zwolle. We vertellen je graag meer over onze dienstverlening, over welke vacature misschien iets voor jou is of over bijvoorbeeld de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden als je via ons werkt.