Over Green

Over Green

Green Personeelsdiensten is de specialist voor hoveniers en groenvoorzieners met activiteiten als uitzenden / detacheren, werving en selectie, met het doel vakbekwame werknemers te bemiddelen op elk wenselijk niveau. Wij zijn de professional op het gebied van bemiddeling van werknemers. De uitgangspunten zijn kennis, ervaring en competenties van de werknemers, die aansluiten op uw organisatie/bedrijf, behoeften en wensen.

Green Personeelsdiensten is lid van de NBBU en is in het bezit van een SNA en NEN 4400.


Ben jij op zoek naar een vaste of tijdelijke baan in de groene sector kijk dan tussen de beschikbare vacatures of schrijf je nu in. Green Personeelsdiensten heeft regelmatig vacatures in de provincie Gelderland en Overijssel bij diverse opdrachtgevers.

Green Personeelsdiensten is continue op zoek naar vakkundig en gemotiveerd personeel voor vacatures in uitvoerende functies van leerling tot vakbekwaam hovenier, groenvoorziener, boomverzorger of in kaderfuncties als uitvoerder, tekenaar, werkvoorbereider.

Heb je interesse in een vacature of in onze dienstverlening, neem dan contact op met Green Personeelsdiensten of kom langs op de vestiging in Almelo, Giesbeek of Zwolle.

Vakgebieden

Green Personeelsdiensten is actief in de volgende vakgebieden:

  • Hoveniers
  • Groenvoorzieners
  • Boomverzorgers
  • Dak- en Gevelbegroeners
  • Interieurbeplanters

Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.